RTB træpillefyr

Download PDF


RTB gør det nemt at være ejer af et træpillefyr fordi det meste er standard. Kompressor-rens sikrer eektiv rensning af kedel og brænder. Asken fra de afbrændte træpiller komprimeres, hvilket i betydelig grad forlænger intervallerne mellem tømning af askeskuen.

Hvem vil ikke gerne spare 50% på varmeregningen - måske endnu mere ? Prisen på olie stiger og stiger, det samme gør dine varmeudgifter. Ved at installere et træpillefyr, kan en halvering af varmeudgiften nemt opnås. Med et almindeligt varmeforbrug er træpillefyret tilbagebetalt på ganske få år.

Fyr med Træpiller i et smart fyr, som er selvrensende med indbygget trykluftanlæg. Kun tømning af askeskue og 1 årlig service. Med ekstraudstyr. KONTAKT HT-STOKER.DK Om træet rådner op i skoven eller du fyrer det af i et træpille fyr gør ingen forskel for miljøet, derfor er træpiller kendetegnet ved at være CO2-neutralt biobrændsel.

Sikkerhed
RTB-produktserien er 100% produceret i Danmark og lever op til de højeste globale standarder for funktionalitet og kvalitet. Serien er produceret på vores topmoderne virksomhed Rustek A/S i Skive, ved hjælp af den seneste nye robotteknologi. NBEs egenudviklede App tilgodeser vores omfattende krav til kvalitetstest i hele produktions- og montageprocessen.

RTB - et moderne fyr med mange fordele
NBE producerer RTB træpillefyr, der kan dimensioneres til langt de este private hjem og små-/ RTB-10kWpellet- boiler_500px udenmellemstore virksomheder. På grund af vores eektive styring er der automatisk og trinløs tilpasning af kW- / pilleforbrug – hvilket giver en absolut optimal og økonomisk drift uanset forbrugsmønster og årstid. Du skal ikke betale ekstra for automatisk rensning af såvel kedel som brænder og du kan følge med i anlæggets drift via PC, Tablet og Smartphone. Vi anbefaler, at du indgår en serviceaftale med en af vores Certicerede forhandlere . Et årligt service tjek betaler sig. RTB er vejen til billig varme – let og bekvemt. Påfyldning af træpiller kan enten ske manuelt eller automatisk. NBE har et stort sortiment af forskellige træpillesiloer.

Co2 tilskud når du køber NBE fyr
På grund af træpillernes miljørigtige karakter kan du i de este tilfælde få et betydeligt beløb i Co2-tilskud ved udskiftning af din varmekilde til et NBE fyr. Når du vurderer på den reelle investering i vores træpillefyr – skal du derfor også få en beregning af tilskuddet som fratrækkes prisen eksklusive moms. Vores forhandlere har ofte samarbejde med energikonsulenter, der kan beregne dit tilskud meget præcist.

Håndværkerfradrag
Husk håndværkerfradrag ved tilslutning af pillefyr.

Fyret er online
StokerCloud er NBEs unikke online koncept, hvor du via din personlige hjemmeside kan følge fyrets aktuelle driftstilstand, vurdere på historiske data og foretage justeringer af parametre. På StokerCloud logges alle ændringer i driftstilstand og de justeringer, der foretages af fyrets parametre. Når fyret er online, sender det automatisk data til StokerCloud. Du skal ikke være ekspert for at have gavn af StokerCloud. Mange ejere af NBE-fyr anvender online konceptet til at følge med i forbruget af træpiller og kan via forsiden konstatere at fyret er i optimal drift. Flere af vores kunder laver serviceaftale med en af vores dygtige forhandlere, som via StokerCloud evt. kan modtage alarmer og lave online optimering. Når du køber en RTB, er der samtidig 3 års gratis adgang til online styringssystem StokerCloud med alt, hvad det indebærer af brug og opdateringer til nyere versioner. Efter denne periode vil du stadig kunne tegne et abonnement, så du fortsat kan gøre brug af alle fordelene ved StokerCloud.

Træpille fyret kører principielt på samme måde som et olie- eller gasfyr Det starter og stopper selv afhængigt af varmeforbruget. Styringen er modulerende i 100 trin, som på mange gasfyr. Ydelsen tilpasses altid til det der forbruges. Derved undgår man de mange start og stop, som kendetegner et oliefyr. El-tændingen og modulerende drift gør, at træpillefyret kan køre med optimal virkningsgrad hele året.

Dansk - Miljørigtigt - økonomisk
En alvorlig trussel for klimaet på jorden er drivhuseekten, der opstår som en ubalance mellem forbrug og produktion af CO2. Ved forbrændingen af træpiller afgives der ikke mere CO2, end der tidligere er optaget under planternes vækst. Om træet rådner op i skoven eller du fyrer det af i et træpille fyr gør ingen forskel for miljøet, derfor er træpiller kendetegnet ved at være CO2-neutralt biobrændsel.
LIKE our Facebook PAGE and get the news about film releases, good offers, courses and share experiences working with media and IT.